top of page
  • Writer's pictureRaven

Voittaja!

Updated: Feb 9, 2018


(Vanha postaus vanhoilta sivuilta)


Voitin NaNoWriMon! Tuntuu niin epärealistiselta, kun ennen en ole saanut kirjoitettua yli 16 000 sanaa tarinaan... Ja nyt vieläpä kirjoitin yli 50 000 sanaa yhdessä kuussa! Ylpeä olo.

Tie nanon voittoon oli kuin vuoristorata, oli päiviä kun tuntui siltä, etten saisi sanaakaan ylös (ja kahtena päivänä en kirjoittanutkaan yhtään..) ja joinain päivinä kirjoitin lähemmäs 5000 sanaa. Moti on myös lennellyt pilvistä maanalle ja takaisin, mutta sain itseni pakotettua kirjoittamaan.

Vietin eilisyön kirjoittaessa, sain kirjoitettua 8000 sanaa, jonka ansiosta kirin sihen missä minun kuuluikin olla. Tänään kirjoitin viimeiset 3000 sanaa ja voitin! Oli pakko tänään voittaa, koska huomisen omistaisin täysin kokeisiin lukemiseen.


Aaaaaargh, en osaa sanoin kuvailla tätä fiilistä. Varmaan iloisuuteen lisää se, että vielä pari päivää sitten olin varma häviöstäni. Varmaan tuolloin kun tuo palkkirivi laski alaspäin oli hetki, jolloin olin kaikista varmin häviöstäni. Mutta kappas vain, voitin sittenkin!

Mutta... tarina vaikuttaa olevan vasta jossain puolivälissä, niin paljon on vielä tapahtumatta, joten sen julkaisussa tulee kestämään hetki. Aloitan toisen tarinan tässä nyt sen rinnalle, jota voin alkaa julkaista täällä.

Tarina tulee olemaan viimeisen postauksessa olleen äänestyksen mukaan romantiikkaa pienellä fantasia/scifi-elementillä. Vielä en ole varma sen juonesta, mutta jotain yritän seuraavan kuun aikana saada kehiin. Päässäni on myös paljon novelli-ideoita, joten niitäkin tulen kirjoittelemaan.


Ja koska en olisi ilman kaikkien ihanien ihmisten apua kykenyt voittamaan, pakko kiittää vielä Tulevaisuuden Heimojen väkeä (pääosin Trixie & Lina), Unisiipeä, Epsuxxia, Koivua, Elandraa & Ruusua tsempeistä, onnentoivotuksista ja neuvoista! <3

27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page