top of page
  • Writer's pictureRaven

NaNoWriMo



(Vanha postaus vanhoilta sivuilta)


Eli National Novel Writing Month, tai kansainvälinen romaaninkirjoituskuukausi. Jos et ole siitä ennen kuullut, nanowrimo on vuosittainen marraskuussa pidettävä kirjoitusprojekti, jonka ideana on kirjottaa 50 000 sanaa kuussa. Mitään palkintoa siitä ei saa kuin hyvän mielen, mutta silti tuhansia osallistuu vuosittain.

Itseänikin kiehtoo osallistua, vaikkakin lokakuun uhraan inktoberiin, joka onkin samankaltainen piirustusprojekti. Lokakuussa jotkut aloittavat valmistautumisen nanowrimoon, itsekin aloin tänä iltana yönä (en edes huomannut, että kello on vähän yli kolme yöllä tätä kirjoittaessani) ideoimaan.

Jos onnistun, julkaisen kirjoittamani tänne jatkotarinana editointivaiheen jälkeen, hurraa! Kuitenkin koulu vie paljon aikaa, joten toivon, että onnistun kirjoittamaan sen lomassa, mutta silti pitäen arvosanani kiitettävinä. Eihän se 50 000 sanaa ole lopulta kuin 1667 sanaa päivässä. Se tuntuu kohtuulliselta, uskon kirjoittaneeni useasti enemmänkin kuin sen verran päivässä.

Päivittelen tästä lisää marraskuun lähestyessä, katsotaan kerkeänkö jänistämään pois!

Liity toki mukaan NaNoWriMoon sen nettisivuilla, ja lisää minut kirjoituskaveriksesi! Nettisivuilta löytyy myös paljon resursseja ja kirjoitusvinkkejä, nyt varsinkin apua marraskuuhun valmistautumiseen.

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page